Onze diensten

Vanwege de demografische ontwikkelingen zien binnensteden een aantrekkende en ook nog eens een meer gediversifieerde vraag naar woonruimte. Bedrijven gaan het gebruik van de werkplek op kantoor steeds meer flexibiliseren op basis van “het nieuwe werken” en de Retail branche ziet vele uitdagingen vanwege de enorme opkomst van E-commerce.

Onze samenleving ziet in binnesteden het gebruik van vastgoed en vervoer via auto, trein of anderszins meer als een faciliteit en wil dit, in verband met een meer dynamische houding bij carrière en inrichting van vrije tijd, qua duur meer flexibel inrichten. Dit bevordert in zijn algemeenheid de hogere vraag naar huur van vastgoed.
De professionele belegger dient vanwege deze aanhoudende trend zijn vastgoed portefeuille steeds meer als een facilitator ter beschikking te stellen aan de eindgebruikers. Dit vraagt meer kennis ter voorkoming van risico’s van toekomstige leegstand en het handhaven van huurniveaus in relatie tot de benodigde kwaliteit van het gebouw en zijn installaties.

Om de lange termijn rendement doelstellingen van beleggers voor alle diverse typen vastgoed te kunnen blijven ondersteunen en bewaken hebben wij onze gespecialiseerde knowhow vanuit de vb&t Groep bij exploitatie en projectmanagement bij alle typen vastgoed geïntegreerd in al onze vormen van dienstverlening.

Onze vb&t Capital Markets diensten

  • Onderzoek rapportages: bij herontwikkelingen of transformaties bieden wij eigenaren, ontwikkelaars en eindbeleggers markt- en haalbaarheid- onderzoeken die een cruciale onderlegger zijn bij de toets van de vooraf door u geformuleerde winst en rendement doelstellingen.
  • Waardering rapportages: IRR waarderingsmodellen waardoor we de performance van uw huidige of te acquireren objecten en/of portfolio’s zoveel mogelijk meetbaar maken.
  • ‘Hold-sell’ analyses: ten behoeve van de gedeeltelijke of volledige verkoop van gebouwcomplexen en portfolio’s.
  • Transactie begeleiding: Wij begeleiden opdrachtgevers bij de volledige acquisitie en dispositie van alle typen beleggingsobjecten en portefeuilles.
  • Due Diligence: In het geval dat u zelf de transactie van een object of portfolio wenst te coördineren, verzorgen wij voor u de gehele juridische, financieel/administratieve en, in samenwerking met onze collega’s van Projectmanagement, de bouw- en installatietechnische onderzoeken.

vb&t Capital Markets neemt u van begin tot einde, gedurende de gehele vastgoedcyclus van acquisitie tot dispositie, al het werk en zorgen uit handen. Opdat u zich volledig kunt concentreren op investerings- en assetmanagement.

Samen met onze collega’s binnen de vb&t Groep verzorgen wij voor u de gehele cyclus van acquisitie tot dispositie, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw investerings- en assetmanagement.

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.