Dit zijn wij

vb&t Capital Markets is een ondernemende, internationaal georiënteerde vastgoed adviesfirma. Wij zijn een dochteronderneming van een Nederlandse expert op het gebied van vastgoedbeheer, met meer dan 200 professionals en zeven kantoren, die zich op de Europese vastgoedmarkt beweegt. Onze focus ligt vooral op markten in de Benelux en Duitsland.

Of het nu gaat om woningen, om bedrijfsmatig of logistiek vastgoed, om zorgvastgoed of parkeerfaciliteiten, wij bieden u op praktische wijze advies en ondersteuning. Zowel bij nieuwbouw en verbouw als bij binnenstedelijke (her)ontwikkeling. U benut onze kracht vooral wanneer u ons in een vroeg stadium betrekt bij beslissingen over investeringen in uw portefeuille, disposities en/of uitbreidingen.

Dit willen wij betekenen

De tijd dat vastgoed automatisch jaar na jaar in waarde steeg, is voorbij. U kunt daar als belegger of investeerder niet langer vanzelfsprekend op vertrouwen. In de huidige werkelijkheid ligt de waarde van uw vastgoed behalve in aantrekkelijke locaties vooral in een goede relatie met uw huurders. En dus in de mate waarin het vastgoed aan hun verwachtingen beantwoordt of – beter nog – deze overtreft.

Aan u als investeerder, investeringsmanager of assetmanager de uitdaging om een uiterst effectieve ‘prestatiestrategie’ uit te zetten en vast te houden, gedurende de gehele levensduur van uw investeringen of portfolio.

vb&t Capital Markets wil u hierbij als zakenpartner blijvend adviseren en ondersteunen. Uitgaande van de wensen en verwachtingen van uw huurders en daarmee dus van uw belang. Op onze beurt willen wij de professionele en betrokken partner zijn, die uw verwachtingen steeds opnieuw overtreft. Een partner die tot in het kleinste detail het verschil voor u maakt.

De waarde van uw vastgoed ligt in de mate waarin u de verwachtingen van uw huurders overtreft.

Dit is onze kracht

vb&t Capital Markets biedt u circa 50 jaar ervaring, een uitstekend netwerk, professionele expertise en een even uitgebreid als overtuigend track record. Maar wat ons echt onderscheidt van andere vastgoedadviseurs, is onze onorthodoxe en resultaatgerichte aanpak. Een aanpak die aansluit bij de ambitie van vb&t groep om ook het langjarig property management voor u te verzorgen. Wat wij u adviseren, willen en kunnen wij in de toekomst ook voor u realiseren. Met andere woorden: wij geven u geen kortstondige advies dat uitsluitend gericht is op het doen van een transactie. Wij zetten voor u de juiste stip op de horizon. En dat maakt ons daadwerkelijk anders. Tot een zakenpartner die u blijvend terzijde staat.

Verwacht van ons geen dure, eindeloze rapporten over strategieën en scenario’s. Wij bieden u concrete, ‘hands-on’ oplossingen die u zelf aan het stuur laten en die u aantoonbaar tijd en geld besparen. Onconventionele oplossingen voor uw uitdagingen, die concreet waarde toevoegen aan de balans van uw bedrijf. Steeds weer opnieuw.

Klanten omschrijven ons als persoonlijk, resultaatgericht, betrouwbaar, snel en discreet.

Dit is waaraan u ons herkent

 • Relatiegericht
  We verdiepen ons oprecht in uw wensen en behoeften en denken en handelen altijd vanuit uw belang. Efficiënt, degelijk en goed.
 • Betrouwbaar
  We doen er alles aan om u tevreden te stellen, maar geven daarbij wel duidelijke kaders aan. Duidelijkheid maakt ons gedegen en integer.
 • Specialist
  We zijn specialist in alle disciplines die we binnen ons bedrijf bundelen. Een práktische specialist, die complexe zaken inzichtelijk maakt en daarmee mogelijke risico’s voor u reduceert.
 • Samenwerken
  Niet alleen onze bedrijfsonderdelen werken nauw samen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, bestendige partners die u en ons meerwaarde kunnen leveren.
 • Dynamisch en Ondernemend
  We zoeken, zien, creëren en benutten kansen. Vernieuwend, met lef, maar altijd beheerst.
 • Innovatie
  Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verrijken en te moderniseren door elkaar uit te dagen tot nieuwe inzichten te komen en ontwikkelingen en nieuwe wegen te verkennen.

vb&t Groep

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.